Tulpenveld

Promotie Tulpenroutes in Dronterland

Het voorjaar is volop in aantocht. De voorbereidingen zijn in volle gang voor het tulpenfestijn in Oostelijk Flevoland. De gemeente Dronten is bereid geweest om tijd te steken in de promotie van tulpenroutes in Dronterland.

Op de website www.tulpenroutedronterland.nl staat een wandel-, fiets- en autoroute. De autoroute stopt bij ons op de boerderij. Op 11, 18 en 27 april zijn er speciale activiteiten rondom deze routes. Voor onze gasten hebben we extra fietsroutes beschikbaar langs de vele mooie, fleurige tulpenvelden in onze regio.

Op het land zijn ook steeds meer activiteiten. De tulpenbollen beginnen al mooi op te komen en zullen binnen enkele weken rijkelijk bloeien. Afgelopen week hebben we de suikerbieten gezaaid en bij droog weer zullen ook de uien door Johan van de Bergh worden gezaaid.

Daarnaast zijn we druk met onze plannen voor de uitbreiding van de melkveestal. Om voor de hoog drachtige koeien meer ruimte te creëren zullen we de stal met 6 meter verbreden. Op het dak zullen zonnepanelen worden gelegd, waarmee ook wij duurzame energie kunnen gaan produceren.

Tot slot nog het laatste nieuws. We hebben een sponsorbord bij Softbalvereniging De Vrijbuiters. Een mooi bord gevestigd langs het softbal veld. Hiermee ondersteunen wij de lokale sporters en hopen we natuurlijk dat het bord door veel mensen wordt gezien.

Sponsoring