We pakken de draad weer op!

Het is stil geweest op De Kandelaar, mede door het immense verlies van Marc. We missen hem in alles, als man, vader, zwager, schoonzoon, maar bovenal als grote vriend en harde werker. Met hulp van velen om ons heen pakken we de draad weer op en gaan de werkzaamheden op de boerderij door.

Ook het laatste project van Marc, het melkhuisje, krijgt steeds meer vorm. We zijn druk bezig met het kunstwerk om de beleving van Flevoland vorm te geven. Op 9 april hopen wij de melktap te openen. Daarnaast gaan we binnenkort kaas maken in een echte kaastobbe van 500 liter. Kortom de productie van Flevolandse Kaas komt weer op gang.

Het voorjaar komt eraan en dat betekent dat we ook weer deelnemen aan Tulpenroute Flevoland. Net als afgelopen jaar zijn we ook dit jaar startlocatie van autoroute Lelystad. Meer informatie over de ticketverkoop vind je op de website van Tulpenroute Flevoland. Dit jaar zullen we de beschikking hebben over een overdekt terras met een aantal leuke kramen vol met tulpengadgets en andere interessante producten. Uiteraard geven we graag een rondleiding op ons bedrijf met daarbij een kijkje bij de melktap en de kaasmakerij. Voor de kinderen en ouderen hebben we in samenwerking met de IJsbrouwers en Zwaan Buitensport twee leuke arrangementen.

Nieuw dit jaar is er de mogelijkheid om een wandeling te maken naar het tulpenveld met een lunch of borrel in de nabijheid van de tulpen. Voor €14,95 per persoon hebben we een heerlijk lunchpakket samengesteld en na afloop mag het tulpenkleedje mee naar huis. Wil je liever aan het einde van de dag genieten van het tulpenveld, maak dan gebruik van de “Borrel op het tulpenveld”. Geniet van het Flevolandse kaasplankje en proef de frisheid van het Tulpenbier van brouwerij Artemis. Kosten hiervoor zijn €24,95 per 2 personen. Reserveer tijdig je “Lunch op het tulpenveld” of “Borrel op het tulpenveld” door ons een bericht te sturen via deze link. De lunch en borrel zijn dagelijks te boeken vanaf 16 april tot 7 mei.