Bijzondere geboorte op De Kandelaar

 

Op vrijdag 16 oktober jl heeft onze Jack Russel, Pukkie, ons verblijdt met 4 mooie puppy’s. Twee teefjes en twee reutjes worden op en top door haar verzorgd. Inmiddels zijn hun oogjes open en het zal niet lang meer duren of ze zullen hier rond rennen. Pip, het zwarte teefje, zal het kameraadje van Kaylee worden. Voor de overige pups zoeken we nog een fijne plek waar ze veel aandacht krijgen en ruimte is om rond te rennen.

De afgelopen maand zijn we erg druk geweest met de oogst. Begin oktober is het mais gehakseld en ingekuild. Daarna volgde na de vele regenbuien de aardappel-oogst. Er zijn weer flink wat aardappelen binnen gehaald om straks te worden verwerkt tot friet. Ook Tulpenboer de Wit was tijdens het mooie weer druk op het land. We hebben weer bijna 15 ha omgeploegd en daarin zijn weer vele tulpenbollen geplant. Kortom dat beloofd weer veel kleur in het voorjaar.

Na vele jaren wachten zijn we sinds een week aangesloten op het glasvezel netwerk. Wat een verschil met onze ADSL verbinding. Onze gasten van de Bed & Breakfast kunnen nu volop genieten van het uitgebreide televisie aanbod dankzij Greenet. Onze televisies zijn nu zelfs voorzien van Duitse en Engelse zenders. Dus voor elk wat wils.