12,5 jaar Bed & Breakfast en inloop dag Optidee

Deze maand is het 12,5 jaar geleden dat we begonnen met een officiële Bed & Breakfast. Na een grondige verbouwing kregen we de beschikking over 4 slaapkamers, elk voorzien van een eigen douche en toiletruimte.  Onlangs werden we wederom beloond met 4 tulpen door Bed & Breakfast Nederland.

Inloop dag

Sinds 5 jaar is Mariska ook werkzaam als adviseur van Optidee. Inmiddels zijn ook de bedden in de Bed & Breakfast voorzien van het heerlijke beddengoed van Optidee. Van de comfortabele matrasoplegger met hoeslaken tot kussen met heerlijk kussensloop. Op zaterdag 26 september a.s. organiseren we van 10 tot 16 uur een inloop dag waarbij iedereen kan kennis maken met de nieuwste producten van Optidee. Elke bezoeker ontvang een lootje en maakt hiermee kans op een leuk Optidee artikel.

Jubileum

Deze maand bestaat onze Bed & Breakfast officieel 12,5 jaar. In de beginjaren waren we lid van “Vrienden op de fiets”. Er kwam steeds meer vraag naar kamers met een eigen douche en toiletruimte. Daartoe hebben we het voormalige kantoorgebouw van het proefbedrijf destijds verbouwd. De afgelopen jaren hebben we al vele bezoekers uit binnen- en buitenland mogen ontvangen. Mede doordat we staan geregistreerd op diverse Bed & Breakfast pagina’s, maar ook via onze eigen website.

Landwerkzaamheden

Ondertussen is het werk op het land dankzij het mooie weer in volle gang. De uien zijn geoogst en gaan de schuur in. Het vrijgekomen land wordt direct voorzien van vaste mest en daarna met gras ingezaaid. De komende tijd houdt de drukte nog wel aan, want de mais wordt binnenkort gehakseld, de aardappelen kunnen worden geoogst en in de loop van oktober gaan de tulpenbollen weer de grond in.