Een nieuw seizoen… tulpen

Na een matige winter met weinig koude dagen maken we ons alweer op voor het nieuwe seizoen. Het is wachten op drogere tijden maar dan zal langzaamaan het land weer worden bewerkt.

 logo tulpenrouteOndertussen zijn we ook voor het toeristenseizoen volop aan de slag. Over een paar dagen hopen we een mooie nieuwe folder in 4 talen te hebben. Daarnaast zijn we met een aantal mede-ondernemers in de gemeente Dronten diverse tulpenroutes aan het samenstellen. Zo zal er een autoroute vanuit de Bed & Breakfast van start gaan. Niet alleen langs meer dan 50 tulpenvelden maar ook langs diverse andere bezienswaardigheden en restaurants in het landschappelijke gebied van Dronten. Daarnaast is er ook een fietsroute van bijna 30 km in de omgeving van De Kandelaar. Kortom volop genieten van heel veel kleurenpracht en natuurlijk de werkzaamheden van zaaien en poten op het land. afbeelding tulpenroute

De opening van de routes is op 16 april, maar we zijn natuurlijk afhankelijk van moeder natuur waarop de tulpen daadwerkelijk in bloei zullen staan. Op 23 april houden we een speciale Tulpen Open Dag. Tijdens deze dag kan er een kijkje worden genomen op ons bedrijf en zullen er een aantal machine’s te bewonderen zijn die worden ingezet met de teelt van tulpenbollen.

Meer informatie is te vinden op de website www.tulpenroutedronten.nl of volg Tulpenroute Dronten op Facebook.