Gasten weer welkom in Bed & Breakfast!

Inmiddels is het alweer mei. De maand april is voorbij gegleden. Zonder drukte van bezoekers voor de Tulpenroute, geen lunches en excursies, geen vergaderingen en geen gasten in onze Bed & Breakfast. Met inachtneming van de voorschriften van het RIVM zoals de 1,5 meter regeling zijn gasten weer welkom.

Op de boerderij is er volop drukte geweest. De aardappels zijn gepoot, de mais en suikerbieten zijn gezaaid. Maar wat is het droog en ondanks de paar buitjes van de afgelopen dagen, zal de regenhaspel weer worden opgestart. De gewassen hebben nu echt vocht nodig. En jawel, we zijn verblijdt met de geboorte van jonge geitjes, lammetjes en poesjes. Kortom volop voorjaarsleven.

Door alle stilte hebben we wel intens kunnen genieten van de prachtige tulpenvelden en het mooie weer. Het tulpenhart is prachtig tot bloei gekomen en we weten zeker dat deze er volgend jaar weer zal zijn. Wij hopen in april 2021 iedereen te mogen laten mee genieten van de Tulpenpracht.

Voor nu, blijf gezond en let op elkaar. We hopen elkaar binnenkort weer te mogen ontmoeten. Bekijk het filmpje over de Bed & Breakfast.