Nominatie Zakenvrouw van Flevoland

In april kreeg Mariska het prachtige nieuws dat zij is genomineerd voor Zakenvrouw van Flevoland in de categorie Zelfstandig Professional 2023. In deze categorie waren ook Maya Nirsoe van HousingNOW uit Almere en Sandra Reina Schaap van Yoganu uit Emmeloord genomineerd. Wat volgde was een mooie tijd samen met de andere genomineerden tijdens een aantal bijeenkomsten. Een opname van een film, een interview bij omroep Flevoland en tot slot een pitch van 2 minuten tijdens de verkiezingsavond op 9 juni jongstleden.
Helaas werd de nominatie niet bekroond met de titel, maar wat heerst is trots. Het is een enorme eer om deze nominatie te hebben en een eervolle waardering voor al het werk wat door Mariska wordt gedaan. Niet alleen voor de Bed & Breakfast, kaasmakerij, melktap en boerderij, maar ook voor de organisatie van Tulpenroute Flevoland. De verkiezing van Zakenvrouw van Flevoland wordt jaarlijks georganiseerd door de vereniging van Flevolandse Zakenvrouwen. Een netwerk van ondernemende vrouwen die met elkaar in contact gaan om kennis en ervaring te kunnen delen.

Ander nieuws over de boerderij is de komst van de nieuwe New Holland. Na bijna 20 jaar hebben we de New Holland TS110 ingeruild voor een mooie New Holland T5.120. De oude New Holland heeft 11984 uur gedraaid, waarvan het merendeel voor de voermengwagen. Uiteraard hebben we de komst van de nieuwe New Holland gevierd met een lekker stukje taart, wat werd gebracht door vertegenwoordiger Maas v.d. Brand van mechanisatiebedrijf Timmerman uit Swifterbant.