Tulpenroute Flevoland

Tulpenroute Flevoland bijna van start

Ondanks het koude, regenachtige weer is er genoeg te doen op De Kandelaar. De afgelopen weken hebben we volop kaas gemaakt in diverse smaken, deze zijn te verkrijgen in de boerderij-automaat in het melkhuisje. Steeds meer mensen weten onze lekkere melk voor cappuccino, chocomelk of pudding in onze melktap te vinden. Het melkhuisje met de melktap en boerderij-automaat vind je bij de vlaggen langs de weg en is dagelijks geopend.

Tulpenroute Flevoland

Verder zijn we volop in voorbereiding voor Tulpenroute Flevoland 2023. Zaterdag 15 april a.s. gaan we van start. We zijn wederom startlocatie en ook de fietsroute komt bij ons langs. Je kunt bij ons even uitrusten op het overdekte terras en een bezoek brengen aan onze mini-markt. We hebben weer een aantal leuke gadgets! Daarnaast is er informatie over de tulpenteelt en kun je een bezoek brengen aan een tulpenveld.

Tijdens de Tulpenroute zijn we dagelijks geopend van 10 tot 17 uur. De tulpenroute start op 15 april a.s. en zal indien de tulpen voldoende in bloei staan plaatsvinden tot 7 mei. Wij ontmoeten je graag tijdens de Tulpenroute!