Tulpenroute Flevoland gaat van start

Het geduld wordt dit jaar flink op de proef gesteld door de trage groei van de tulpen. Het is dit jaar lang erg koud waardoor de groei van de tulpen bijna 2 weken achter loopt ten op zichte van andere jaren. Tulpenroute Flevoland zou op 10 april van start gaan, maar gaat nu 16 april a.s. van start. Vanwege Corona is het bezoeken van de routes en bedrijven beperkt. Voor het volgen van een autoroute dient een ticket worden aangeschaft. Het bestellen van een ticket kan via deze link.

Bed & Breakfast de Kandelaar is samen met Boerkok startlocatie voor autoroute Lelystad. Bestel naast je autoticket ook een lekker kaasplankje voor onderweg. Uiteraard zijn kaasplankjes en coffee to go ook direct bij De Kandelaar te verkrijgen. Daarnaast kan er een kijkje worden genomen in onze kleine kaasmakerij.

Voor de kinderen is er een leuk kindertulp arrangement samengesteld samen met de IJsbrouwers en Zwaan buitensport. Wil je deelnemen aan het kindertulp arrangement, meld je dan bij ons, bij de IJsbrouwers of Zwaan buitensport. Koop een kaartje en je kunt samen met je kids op pad. Lever op het laatste adres de kleurplaat in en de kinderen maken kans op een leuke prijs.

Wil je extra genieten van de tulpen, maak dan op De Kandelaar een kleine wandeling naar het veld. Daar staan prachtige tulpen geteeld door gebroeders Ad en Erik de Wit. Wil je de omgeving beter leren kennen, huur dan een fiets en volg fietsroute vanaf De Kandelaar. Kortom de komende tijd is het volop genieten in Flevoland. Kom je tijd tekort, boek dan snel een kamer in onze Bed & Breakfast.