Bed & Breakfast De Kandelaar viert jubileum met 4 tulpen

Sinds gisteren is onze Bed & Breakfast officieel ingedeeld in de klasse van vier tulpen. Dit is de één na hoogste kwaliteitsklasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. Bed & Breakfast De Kandelaar ontving de vier tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Vanaf juni is Bed & Breakfast De Kandelaar weer geopend voor het ontvangen van gasten. Hiermee kwam gelukkig weer een einde aan een hele stille periode tijdens de lock-down door Corona. Bed & Breakfast De Kandelaar ontvangt veel gasten via Bed & Breakfast Nederland. Een stichting die zorg draagt voor informatie en kwalificatie van Bed & Breakfasts.

Ter beoordeling van een Bed & Breakfast worden deze bezocht door een mystery guest. Het rapport van de mystery guest meldde: “Voor ieder wat wils: er is heel veel te doen in de omgeving en voldoende informatie over restaurants en activiteiten. Het ontbijt was ruim voorzien: broodjes, allerlei beleg en yoghurt en fruit op een gezellig gedekte tafel. Buiten is er een plek waar je kunt zitten, een picknicktafel met banken en uitzicht op de boerderij. Ook een kijkje rond de boerderij is leuk om te doen; het ziet er allemaal erg ordelijk en verzorgd uit.“ ‘Een bed & breakfast met vier tulpen heeft een uitstekend kwaliteitsniveau. Het interieur van het bed & breakfast is luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed. U mag een hoge kwaliteit verwachten met veel voorzieningen en een uitstekende service”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.

De classificatie komt op een bijzonder moment. In september vieren we het 12,5 jarig jubileum van de Bed & Breakfast. Extra mooi om dit te kunnen vieren met een 4-tulpen classificatie door Stichting Bed & Breakfast Nederland. Het toont aan dat wij borg staan voor kwaliteit en goede verzorging van onze gasten.