Opening Tulpenroutes Flevoland 2018

Wat vliegt de tijd! Terwijl de laatste koude dagen aan Nederland voorbij trekken, richten we ons op alweer op het voorjaar. Momenteel zijn we de aardappels uit onze schuur aan het afleveren. Dagelijks worden er nu zeker drie vrachtwagens vol aardappels geleverd, die over een aantal dagen als tafelaardappel in de winkel liggen. Ook de uien worden tussendoor afgeleverd, zodat binnenkort de voorraadschuur helemaal leeg zal zijn. Ondertussen starten we weer met het nieuwe groeiseizoen en worden naar verwachting eind deze week de suikerbieten gezaaid.

Ondertussen zijn we bij de Bed & Breakfast weer volop bezig met boekingen en voorbereidingen aan het treffen voor Tulpenroute Flevoland 2018. Ook dit jaar vindt de opening plaats op De Kandelaar. Op zaterdag 14 april a.s. is er van 10 tot 16 uur een Tulpenmarkt, waarbij diverse bedrijven uit de regio hun producten en diensten zullen promoten. Om half 11 vindt de officiële opening plaats van alle Tulpenroutes in Flevoland. Dit keer worden er drie weken lang, van 14 april tot 5 mei, vier autoroutes, vier fietsroutes en een wandelroute uitgezet. Onze locatie ligt gelegen aan de Autoroute Lelystad en Fietsroute Lelystad. Echter ook de routes in Dronten en Zeewolde zijn makkelijke te rijden vanuit onze locatie. Kortom volop mogelijkheden om de vele mooie velden te bewonderen en de bedrijven te bezoeken die een activiteit organiseren. Meer informatie en de routes vindt u op www.tulpenrouteflevoland.nl

Naast de Tulpenmarkt op 14 april hebben we vanaf die dag tot 5 mei een expositie over de Tulpenteelt. Aan de hand van foto’s wordt meer uitleg gegeven over de teelt van Tulpen. Daarnaast wordt er een expositie verzorgd door Ed Voigt over 100 jaar Zuiderzeewet en Ir. Lely. Wij heten u dagelijks van harte welkom van 10 tot 16 uur om een kijkje te nemen tijdens de expositie van 14 april tot 5 mei.