Toeristenseizoen van start

De tulpenroutes zijn weer ten einde. Door het wisselende en soms extreme warme weer was de bloeitijd van de tulpen dit jaar kort. Toch hebben vele mensen uit binnen- en buitenland, zelfs uit India en Thailand, een bezoek gebracht aan ons. Ze namen een kijkje bij de tulpenvelden, bekeken de film over de tulpenteelt of informeerden zich over 100 jaar Zuiderzeewet.

Op het land hebben we ook flink aangepakt. De mais, suikerbieten en uien zijn gezaaid. De aardappelen zijn gepoot en inmiddels zijn de ruggen ook gefreesd. En de eerste snede gras is gemaaid en is het grasland voorzien van mest zodat we hopelijk na 4 weken de tweede snede gras kunnen maaien.

Ondertussen blijven we continu gasten ontvangen in onze Bed & Breakfast. Voor een bezoek aan één van de parken zoals Walibi, Dolfinarium, Aviodrome of om te gaan shoppen in Batavia Stad. Maar ook mensen die in de buurt moeten zijn voor werk of cursus.

Tot slot hebben we op 26 april een verrassingsfeest gehad voor Jos & Maria omdat zij die dag 50 jaar getrouwd waren. Met familie en vele vrienden hebben we er een mooi feest van gemaakt, waar we met z’n allen met veel plezier op terugkijken.