Op naar het nieuwe jaar!

Aan het einde van het jaar wordt er weer volop terug gekeken naar het afgelopen jaar. 2019 een bewogen jaar voor de agrarische sector. Ja, ook wij zijn met de trekker naar Den Haag geweest. Het is hard nodig want de huidige beslissingen worden veelal genomen op basis van emoties in plaats van daadwerkelijk naar de cijfers te kijken en te luisteren naar deskundigen. We hopen dat 2020 de politiek maar zeker ook de Nederlandse pers meer wijsheid gaat brengen wat betreft de agrarische sector. Wij proberen onze steentje bij te dragen door onze gasten van juiste en eerlijke informatie te voorzien.

  

Dit zullen we ook doen tijdens Tulpenroute Flevoland 2020. Op 10 april 2020 zal de opening bij ons plaats vinden, waarna we dagelijks tot 5 mei geopend zullen zijn. We laten dan graag ons bedrijf zien, geven uitleg over de tulpenteelt, maar bovenal laten we iedereen genieten van de tulpenpracht. In het kader van het thema, 75 jaar vrijheid, hebben we een mozaïek van tulpen in de vorm van het symbool voor de vrijheid geplant. Maar er kan straks ook een foto worden genomen van een prachtig hart en natuurlijk de Nederlandse vlag.

   

Tot slot kijken we vooral uit naar Carnaval 2020. Marc en Mariska zijn door Prins Pieter II en Prinses Yvonne in ’t Bokkenriek te St. Hubert gevraagd als hun hofhouding;  Marc als adjudant en Mariska als hofdame. Samen met nar Niels zijn ze al regelmatig op pad met de St. Hubertse carnavalsvereniging De Bokken. Alaaf.