Tulpenroute Flevoland bijna van start

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de voorbereidingen voor Tulpenroute Flevoland. Op 13 april a.s. vindt de opening plaats bij Bed & Breakfast De Kandelaar. Vanaf 10 uur is iedereen van harte welkom, waarbij rond 10.30 uur de officiële openings-handeling wordt verricht door afgevaardigden van de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde.

Ter omlijsting van de opening vindt er een Tulpenmarkt plaats. Laat u informeren over de routes, de tulpenteelt of de Floriade. In het kader van het thema de Gouden eeuw is Batavialand met een ambacht aanwezig of maak een selfie bij de Gouden trekker van Team Agro. Uit de regio is Polderzoom met kaas, zijn de IJsbrouwers voor een ijsje aanwezig en zorgt Vaya Con Dios voor een vrolijke noot. Daarnaast zijn er prachtige Tulpen-gadgets te verkrijgen, van tulpenparaplu tot boodschappentas en van tulpen-boxershort tot tulpenthee. Om 13 uur zal Liselot Gerritzen een startschot geven van haar bedrijf Steppin Lelystad. Zij is de hele dag aanwezig met haar steps die voor een korte rit kunnen worden gehuurd. De Tulpenmarkt is geopend tot 17 uur.

Vanaf 13 april t/m 5 mei is Bed & Breakfast dagelijks geopend van 10 tot 17 uur. Onder het genot van een kop koffie/thee en een lekker stuk home-made gebak op ons overdekte terras, kun je nadere informatie krijgen over de tulpenteelt. Maar er zullen ook een aantal kraampjes met Tulpen artikelen zijn. Dagelijks zijn er verse tulpen rechtstreeks van de Tulpenboer verkrijgbaar.

Op 22 april, 2e Paasdag, vindt er wederom een uitgebreide Tulpenmarkt plaats met nog meer Tulpenkunst. Daarnaast zijn er tussen 13 en 15 uur een aantal optredens van het Flevo’s mannenkoor.  Bed & Breakfast De Kandelaar is gelegen aan de autoroute van Lelystad. Meer informatie over alle routes is te vinden op www.tulpenrouteflevoland.nl